نحوه تنظیم آسیاب قهوه با دستگاه اسپرسوساز و همه چیز درباره نسبت مقدار آب و قهوه
برای درست کردن قهوه اسپرسو عالی، باید به تنظیم آسیاب قهوه با دستگاه اسپرسوساز توجه ویژهای داشته باشید. رعایت نکات کوچک در این فرآیند میتواند تفاوت بزرگی در طعم قهوه شما ایجاد کند. یکی از مهمترین نکات، تنظیم درجه آسیاب قهوه است که باید متناسب با دستگاه اسپرسوساز شما باشد.
درجه ریزی و درشتی آسیاب قهوه
قبل از هرچیز، بیایید کمی درباره تفاوت درجه آسیاب قهوه و تأثیر آن بر طعم قهوه صحبت کنیم.
آسیاب قهوه | پودر اسپرسو
به طور کلی، هرچه درجه آسیاب قهوه شما بالاتر باشد، پودر قهوه درشتتر و ضمختتر خواهد شد. در این صورت، آب سریعتر از قهوه عبور میکند و عصاره کمتری از آن استخراج میشود. برعکس، اگر آسیاب قهوه شما ریزتر باشد، پودر قهوه بسیار نرمتر خواهد بود و نتیجه آن استخراج عصاره بیشتر و قهوهای غلیظتر خواهد بود.
در واقع، اگر از پودر قهوهای مشابه قهوه ترک (آردی مانند) برای اسپرسو استفاده کنید، عملاً هیچ قطرهای از دستگاه اسپرسوساز خارج نخواهد شد.
برای خرید اینترنتی قهوه اینجا را کلیک کنید
نسبت قهوه و آب در فرایند دم آوری قهوه
بعد از درک تفاوت درجه آسیاب قهوه، باید به نسبت آب و قهوه پرداخته شود. در هر فرآیند عصارهگیری قهوه، نسبت آب به پودر قهوه (Ratio) از اهمیت بالایی برخوردار است. به عنوان مثال، اگر از 15 گرم پودر قهوه برای عصارهگیری 15 گرم قهوه استفاده کنید، نسبت 1:1 خواهد بود. اگر همان 15 گرم قهوه به 30 گرم عصاره تبدیل شود، نسبت 1:2 است. این نسبت کاملاً وابسته به سلیقه شماست و میتواند طعم و غلظت قهوه اسپرسو را تغییر دهد.
برای درک بهتر این مبحث پیشنهاد میکنیم ویدئو زیر را با دقت تماشا کنید
تنظیم دقیق آسیاب قهوه با دستگاه اسپرسوساز
برای تنظیم دقیق آسیاب قهوه با دستگاه اسپرسوساز، باید درجه ریزی و درشتی سابه قهوه خود را براساس نسبت دلخواه خود تنظیم کنید. شاید در ابتدا مقدار زیادی از قهوه هدر برود، اما پس از تنظیم صحیح، اسپرسو استاندارد خواهید داشت. پس از این تنظیمات، تفاوت طعم قهوه اسپرسو جدید با اسپرسویی که قبلاً درست میکردید را احساس خواهید کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید