آموزش, دمنوش

همه چیز درباره چای

خرید چای | پای سیاه | چای لاهیجان | چای بهاره

چای

چای به عنوان یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها بعد از آب درجهان می باشد که قدمت تاریخی بسیا زیادی دارد.

این نوشیدنی با دم کردن برگها، جوانه‌ها یا شاخه‌های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می‌شود.

با ما همراه باشید تا بیشتر شما را با مشخصات این نوشیدنی دلچسب آشنا کنیم.

خرید چای | پای سیاه | چای لاهیجان | چای بهاره
خرید چای | پای سیاه | چای لاهیجان | چای بهاره

جهت خرید چای بهاره اصل با کیفیت اینجا را کلیک کنید

انواع چای

به طور کلی انواع چای به 4 دسته ی چای سیاه ، چای سبز ، چای سفید و چای اولانگ تقسیم می شود.

تمام این چای ها از گیاه کاملیا سیننسیس بدست می آیند و تفاوت آن ها در روش تولید آن ها می باشد.

چای سیاه

زمانی که برگ های چای کاملا مورد اکسیداسیون قرار گیرد، آنزیم های برگ چای تحت تاثیر قرار گرفته و در نتیجه چای سیاه بدست می آید.

چای سبز

زمانی که برگ های چای فقط کمی اکسیده شود چای سبز تولید می شود و به همین دلیل رنگ و طعم این چای ها با یکدیگر متفاوت است

چای اولانگ

چای اولانگ حدودا میان چای سبز و چای سیاه وجود دارد. یعنی میزان اکسیده شدن آن چیزی بین این دو نوع چای است.چین و ژاپن بالاترین کیفیت چای اولانگ را به خود اختصاص داده اند.

چای سفید

دلیل نامگذاری این چای به چای سفید وجود پرزهای سفیدِ جوانه های گیاه چای است که ظاهر آن را سفید جلوه می دهد. چای سفید تمام خواص چای سبز را دارد و هم چنین اثرگذاری آن چند برابر بیشتر از چای سبز است.

بهترین مناطق برای کشت چای

پرورش چای معمولا در ماطق گرمسیر تا حدودی که گرما هیچگاه به صفر نرسد و همچنین بارش سالانه آن حدود 2000 میلی متر باشد صورت میگیرد. رطوبت هوا و نوع خاک هم از عوامل مهم در کشت چای می باشند. چای بیشترین رطوبت مورد نیاز خود را از رطوبت هوا جذب میکند. خاک مورد نیاز برای کشت چای باید یک میزان مشخصی اسیدی باشد که کم و زیاد بودن آن را با استفاده از کودهای قلیایی تنظیم می کنند.

کاشت ، داشت و برداشت چای

کاشت

کاشت چای از طرق مختلف پیوند ، قلمه زدن ، کاشت بذر و کشت بافت صورت میگیرد. در روش قلمه زدن قلمه ها از گیاهان مناسب انتخاب شده و در بستر پرورش حدود 1 سال قرار میگیرد و پس از جوانه زدن، در منطقه اصلی کاشته خواهد شد تا بوته های آن به بلوغ برسند

داشت

در مرحله داشت علاوه بر استفاده دقیق از کودهای مورد نیاز باید دقت داشت که درختچه های چای منظم و مداوم آبیاری وند و دمانی مناسب آب بین 13 الی 33 درجه باشد.از لحاظ نور نیز به نور کافی و کمی سایه نیاز دارد

برداشت

دو نوع برگ چینی دستی و ماشینی وجود دارد. واضح است که برداشت چای به صورت دستی دارای کیفیت بیشتری دارد. بعد از چیدن، این برگ ها به کارخانه های مورد نظر ارسال شده تا مراخل تولید چای روی آن ها صورت گیرد

خرید چای | پای سیاه | چای لاهیجان | چای بهاره
خرید چای | پای سیاه | چای لاهیجان | چای بهاره

بهترین شیوه دم کردن چای

برای به عمل آوردن یک چای دلچسب باید یک سری ترفند و نکات را رعایت کنیم و در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

. آب های معدنی بدلیل وجود اکسیژن بیشتر در آن ها برای دم کردن چای مناسب تر هستند و موجب می شود که چای عطر و طعم بهتری پس دهد.

. بعد از جوشیدن آب حدود 2 الی 3 دقیقه بگذارید املاح آن ته نشین شود و سپس از آن برای دم کردن چای استفاده کنید.

. مهم ترین اصل در دم کردن یک چای لذیذ انتخاب چای با بالاترین کیفیت است

. کتری را با آب سرد پر کنید. اگر از آب گرم و داغ برای جوشاندن استفاده کنید به مرور زمان لکه هایی در فنجان و سماور خود مشاهده میکنید که علاوه بر آن بر کیفیت و مزه چای هم لطمه می ند

. هر بار بعد از دم کردن چای ، آب سماور را عوض کنید

. برای افزایش عطر و طعم چای می توانید از دارچین ، زعفران ، هل و … استفاده کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

Summary
Article Name
همه چیز درباره چای | everything about tea
Description
چای به عنوان یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها بعد از آب درجهان می باشد که قدمت تاریخی بسیا زیادی دارد. نوشیدنی چای با دم کردن برگها، جوانه‌ها یا شاخه‌های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می‌شود.
Author
Publisher Name
mycutebeans
Publisher Logo

مطالب مرتبط

یک فکر در مورد “همه چیز درباره چای

  1. محمدرضا گفت:

    واقعا بهترین نوشیدنی برای رفع خستگی چای هستش

  2. سجاد گفت:

    چای بهاره با هل اکتحان کردم خیلی خوش طعم و خوش عطر میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 1 =