آموزش, دمنوش

چای محلی گیلان

چای محلی گیلان | باغ چایی | چای بهاره گیلان | خرید چای شمال

چای محلی گیلان

اولین بار کاشف السلطنه برگ چای سیاه را از چین به لاهیجان آورد و بدین ترتیب چای محلی گیلان در لاهیجان کشت شد و جالب بدونید که قدمت بوته های چای به حدود 5 هزار سال قبل باز می گردد.

در چین برای نخسیتن بار شناخته شد وامروزه بعد از آب ، چای از پر مصرف ترین نوشیدنی های دنیا محسوب می شود. سابقه مصرف چای در ایران حدود 2 قرن است.چندین نوع چای از جمله چای سفید ، چای سبز ، چای اولانگ و … وجود دارد که چای سیاه از معروف ترین و پر مصرف ترین آنهاست و چای سیاه پس از انجام مراحل چای سازی از قبیل اکسیده شدن ، مالش و … بدست می آید.

ترکیبات چای

چای بهاره حاوی ویتامین های B . C و E می باشد. هم چنین حاوی منبعی غنی از کافئین و آنتی اکسیدان ها است.

چای محلی گیلان | باغ چایی | چای بهاره گیلان | خرید چای شمال
چای محلی گیلان | باغ چایی | چای بهاره گیلان | خرید چای شمال

جهت خرید چای بهاره اصل اینجا را کلیک کنید

ارسال رایگان به همراه ضمانت بازگشت وجه

تشخیص چای با کیفیت و مرغوب

تنها راه تشخیص چای طبیعی از طریق دم کردن آن مشخص می شود اما چندین نکته مهم وجود دارد که توجه و دقت به آنها می تواند به انتخاب درست در تهیه چای مرغوب کمک کند.

. چای درشت بهتر از چای ریز است زیرا ریز بودن چای باعث تندتر شدن تلخی آن می شود و ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد.

. چای در فصل های بهار ، تابستان و پاییز برداشت می شود و اول از همه چای بهاره مرغوب تر می باشد زیرا قسمت های چوبی چای در فصل بهار کمتر بوده و هرچه به فصل تابستان و زمستان نزدیک می شویم قسمت های چوبی چای بیشتر می شود به همین دلیل در زمستان برداشت چای اصلا انجام نمی شود.

. هرچه پرزهای چای بیشتر باشد عطر و طعم چای بهتر است زیرا در درون این پرزها اسانس بیشتری تجمع می یابد.

. نکته بعدی اینکه هرچه چای درشت تر باشد موادی که باعث یبوست می شود در آن کمتر است.

. چای های کیسه ای اغلب از خاکه های بی کیفیت چای تهیه می شوند و حاوی اسانس های شیمیایی هستند.

خواص چای بهاره گیلان

تا کنون حدود 51 خاصیت برای چای سیاه گزارش شده که به چند مورد از آن ها اشاره خواهیم کرد.

کاهش دهنده چربی

رفع علائم میگرن

گوارش بهتر غذا

کاهش دهنده قندخون

تصفیه خون

محرک سیستم عصبی مرکزی

محافظ کلیه

بهبود عملکرد مجاری تنفسی

ضد باکتری

افزایش نشاط و مانع از خواب الودگی

به دلیل خواص بسیار زیاد چای در بسیاری از فرهنگ ها چای را به عنوان معجون شفابخش می شناسند.

عوارض و مضرات احتمالی چای

مصرف بیش از حد چای هوارض زیر را در بر خواهد داشت:

. ایجاد لکه روی دندان و تغییر رنگ در طول زمان

. مصرف 6 الی 10 لیوان چای در روز باعث ایجاد سرگیجه خواهد شد.

. مصرف چای بلافاصله بعد از غذا مانع از جذب آهن شده و در نتیجه موجب کم خونی می شود.

. نوشیدن چای پررنگ برای خانم ها خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.

پس دقت داشته باشید که جهت بهره مندی از خواص عالی چای باید در حد اعتدال و با رعایت نکات مصرفی استعمال نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

Summary
Author
Publisher Name
mycutebeans
Publisher Logo

مطالب مرتبط

1 نظر در “چای محلی گیلان

  1. علیرضا گفت:

    چهارمین باره از شما خرید کردم و بازم راضی بودم مرسی از فروشگاه خوبتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =