قهوه روبوستا چیست؟
قهوه روبوستا از گیاه “کانفورا” تهیه می شود که برای اولین بار در غرب و مرکز آفریقا پرورش داده شد. این گیاه بسیار با دوام است و در برابر آفات و بیماری ها نسبت به دان عربیکا مقاوم تر بوده و در دماهای بالا رشد می یابد اما به آب فراوانی نیاز دارد.
با ما همراه باشید تا در ادامه به مزایای قهوه روبوستا و تفاوت آن با قهوه عربیکا بپردازیم.
جهت خرید انواع دان و پودر قهوه با کافئینِ بالا و ضمانت کیفیت محصولات اینجا را کلیک کنید
ارسال رایگان تمامی محصولات به کل کشور + ضمانت بازگشت وجه بی قید و شرط
تفاوت قهوه روبوستا وعربیکا
1_ طعم دانه عربیکا معمولاً به ترشی میزند وطعم دانه های روبوستا به تلخی
2_ دانه های عربیکا گران تر از دانههای روبوستا هستند. دلیل ارزان تر بودن روبوستا به معنای کیفیت پایین آن نیست بلکه چون در مقابل آفات مقاوم است و شرایط نگهداری آسان تری دارد به همین دلیل هزینه آن طبیعتا کمتر خواهد بود.
3_ قهوه عربیکا خوش عطر و طعم تر از روبوستا است. البته این امر سلیقه ای می باشد.
با وجود تفاوت های این دو نوع قهوه سلیقه و ضائقه هر فرد تصمیم گیرنده برای انتخاب هر یک از این قهوه ها می باشد. برخی افراد طعم ملایم و برخی افراد طعم تلخ تر و کافئین بالا را دوست دارند که بر اساس آن قهوه خود را انتخاب میکنند.
مزایا و خواص قهوه روبوستا
همانطور که گفته شد میزان کافئین بالای این قهوه یکی از مزیت های آن می باشد و افرادی که به دنبال مزه تلخ و کافئین بالا هستند توصیه می شود از قهوه هایی که بر پایه روبوستا هستند استفاده کنند.
نوشیدن قهوه به شما کمک میکند که درد کمتری در قسمتهای عضلانی خود با انجام فعالیتهای روزانه تجربه کنید.
مصرف قهوه باعث افزایش نورآدرنالین در سیستم عصبی شده و خطر ابتلا به افسردگی را کاهش میدهد.