آموزش, دمنوش

عجایب چای ماسالا

چای ماسالا

چای ماسالا یک چای سنتی هندی می باشد که از ترکیب چندین نوع ادویه مخصوص تشکیل شده است که در تمامی ایالات هندوستان بسیار شهرت دارد

و بتازگی نیز در سطح کشور عزیزمان نیز طرفداران فراوانی پیدا کرده است. و به سرعت درحال پیدا کردن طرفداران پروپا قرص خودش است.

برای خرید چای ماسالا اصل هندوستان لطفا اینجا را کلیک کنید. | ارسال رایگان + ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت

بخصوص در فصل زمستان با توجه خصوصیت گرمی بخش این چای مخصوص هندی، بسیار مورد استفاده قزار میگیرد.

چای ماسالا

چای ماسالا

خواص چای ماسالا

این چای بدن انسان را تا مدتی گرم نگه می‌دارد. از این رو این چای بسیار مناسب فصل سرما است.

هم‌چنین این چای هندی، گرفتگی‌های سینوس‌ها (حفره‌های پر از هوا در جمجمه و پیشانی) را که موجب سردرد و سینوزیت می‌شوند را می‌گشاید.

با توجه به عناصر گیاهیِ به‌کاررفته در این چای، می‌توان گفت که این چای یک چای درمانی نیز محسوب میشود.

زیرا این چای گیاهی، باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن، بهبود گوارش، از بین بردن ناراحتی‌های پوستی مانند جوش صورت و کاهش انواع التهاب بدن و تقویت قلب و عروق می‌شود.

این چای خوب یک چای ضد سرطان قوی نیز هست، زیرا مواد موجود در آن، رادیکال‌های آزاد بدن انسان را که موجب بروز سرطان می‌شوند؛ از بین می‌برد.

پس می‌توان نتیجه گرفت که ماسالا یک چای شفابخش و نیز پیشگیری‌کننده از انواع بیماری‌هاست.

ترکیبات چای ماسالا

دارچین، زنجبیل، هل، میخک و بادیان ختایی یا ستاره ای می باشد که درمورد تک تک ترکیبات این چای خوشمزه هندی شرح داده شده است.

دارچین:

به‌طور مشخص، دارچین در پیشگیری از سرطان و بخصوص سرطان روده‌ی بزرگ مؤثر است.

زنجبیل:

زنجبیل، سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می‌کند، سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد، آسم را بهبود می‌بخشد و برای سلامتی قلب و عروق مفید است.

هل:

هل نیز برای سلامتی قلب، کلیه و ریه مفید بوده و در ضمن ماده‌ای نشاط‌آور است و خاصیت ضدعفونی‌کننده دارد.

میخک:

همین خاصیت ضدعفونی کردن، در میخک نیز موجود است. میخک، هم‌چنین برای سیستم گوارشی انسان نیز بسیار مفید است.

نکته‌ای که باید در مصرف و یا تعارف ماسالا در نظر داشته باشید؛ عدم حساسیت فرد مصرف‌کننده به ادویه‌جاتی نظیر دارچین و زنجبیل است.

بادیان ختایی (بادیان ستاره ای):

بادیان ختایی با شکل ستاره ای خاص و زیبایی که دارد علاوه بر از بین بردن باکتری ها و قارچ ها خاصیت ضد آنفولانزایی نیز دارد.

این ادویه ی شیرین برای سلامت قلب مفید بوده و قند خون را ثابت نگه میدارد. همچنین با توجه به وجود آنتول در بادیان ختایی، این ادویه سودمند به ثابت نگه داشتن قند خون کمک میکند.

روش تهیه چای ماسالا

برای تهیه یک فنجان چای هندی (ماسالا) روش های مختلفی وجود دارد که ما به دو روش تهیه آن میپردازیم:

  • روش اول استفاده از دستگاه اسپرسوسازمی باشد که در این روش به میزان یک سوم فنجان شیر یک قاشق چای خوری پودر چای ماسالا اضافه میکنیم و سپس توسظ نازل بخار دستگاه اسپرسوساز به شیر و چای داخل فنجان حرارت داده تا لایه فوم شیربالا آمده و غلظت مورد علاقه شما ایجاد شود و سپس آن را نوش جان کنید.
  • روش دوم استفاده از آب جوش می  باشد که مقدار یک فنجان سرخال آب جوش ریخته  و سپس به مقدار یک چای قاشق سرپر به آن پودر چای ماسالا اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم و سپس نوش جان میکنید.

چای ماسالا در ویکیپدیا 

Summary
عجایب چای ماسالا
Article Name
عجایب چای ماسالا
Description
چای ماسالا چای ماسالا یک چای سنتی هندی می باشد که از ترکیب چندین نوع ادویه مخصوص تشکیل شده است که در تمامی ایالات هندوستان بسیار شهرت دارد و بتازگی نیز در سطح کشور عزیزمان نیز طرفداران فراوانی پیدا کرده است. و به سرعت درحال پیدا کردن طرفداران پروپا قرص خودش است
Author
Publisher Name
MYCUTEBEANS

مطالب مرتبط

یک فکر در مورد “عجایب چای ماسالا

  1. عیسی گفت:

    خواصش فوق العادس

  2. مریم گفت:

    خیلی خوبه که ادویه های مختلفی داخلش هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 4 =