چای ماسالا
چای ماسالا ( masala chai ) که به آن چای مصالخ هم گفته می شود یک چای هندی است که چندین ادویه در آن ترکیب شده اند. ماسلا یک نوشیدنی تند و خوش عطر است که در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد.
تاریخچه چای ماسالا
تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای جنوبی باز میگردد. در آن زمان چای ماسالا را به صورت گرم و سرد سرو میکردند. سالها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد و در حال حاضر این چای دربسیاری از مناطق فراگیر شده است.
جهت خرید چای ماسالا با بهترین کیفیت اینجا را کلیک کنید
ارسال رایگان به سراسر کشور + ضمانت بازگشن وجه
خواص چای ماسالا
کمک به هضم
هل موجود در این نوشیدنی موجب ترشح بیشتر براق می شود که موجب افزایش سرعت روند هضم غذا می شود. همچنین میخک نیز اثر آرام بخش بر روی بدن دارد.
کاهش تهوع و استفراغ
زنجبیل موجود در ماسالا تی خاصیت ضد تهوع دارد و برای کاهش احساس تهوع در بیمارانی که شیمی درمانی شده اند موثر است.
لاغری و کاهش وزن
شیر و ادویه های موجود در این چای ( میخک ، دارچین ، هل ، زنجبیل و … ) حاوی مقادیر بالایی از پروتئین هستند که به شما احساس سیری می دهند و مانع از پرخوری در طول روز خواهند شد.
دیگر خواص این نوشیدنی مقوی عبارتند از :
ضد التهاب
کاهش فشارخون و کلسترول
تقویت کننده و نامین انرژی
پیشگیری از ابتلا به انفولانزا و سرماخوردگی
جلوگیری از ابتلا به زخم معده و…
طرز تهیه چای ماسالا با دستگاه اسپرسوساز
مضرات چای ماسالا
. مضرات چای ماسالا عبارتند از اینکه مصرف بیش از حد این چای باعث تداخل در تعادل هورمونی می شود.
. افراد مبتلا به کمبود آهن هنگام مصرف داروهای خود نباید از آن استفاده کنند.
. به علت وجود ادویه های مختلف در ماسالا این نوشیدنی برای زنان باردار توصیه نمی شود.
عطرش فوق العادس
چقدر خاصیت داره . خیلی خوبه که