حتما چنین مدل از طرح های زیبا بر روی قهوه شما که به ان لاته آرت میگن رو در اکثر کافه ها ملاحظه کرده اید.
اگرچه خیلی ساده بنظر می رسد و یک باریستای حرفه ای به آسانی یک طرح فوق العاده روی قهوه ایجاد میکند اما اگر چند بار خودتان امتحان کنید متوجه می شوید که به آن سادگی هم نیست و نکات بسیار مهمی در طرز تهیه آن باید رعایت شود.
در ادامه با اشتباهات رایج و طرز تهیه صحیح لاته آرت که توسط تیم فروشگاه اینترنتی قهوه و دمنوش تهیه، ترجمه و دوبله شده آشنا خواهید شد، لطفا ویدئو زیر را چندین بار با دقت تماشا کنید.
جهت تهیه انواع قهوه با کیفیت بالا اینجا را کلیک کنید
ارسال رایگاه به سراسر کشور + ضمانت بازگشت وجه
6 اشتباه رایج در تهیه لاته آرت
1.شیر شما به درستی تکستچر(به معنی بافت شیر) نشده است.
اگر تکستچر شیر شما خیلی نازک یا خیلی کلفت و کف دار باشد، شما تکستچر خوبی برای لاته آرت ندارید. در واقع تکستچر شیر باید شبیه به یک بستنی آب شده باشد. با تمرین پی در پی می توانید یک تکستچر ابریشمی و لطیف داشته باشید. توصیه می شود از شیر پرچرب استفاده کنید.
2. اسپرسو خود را خوب به عمل نیاورده اید.
حتما بعد از تهیه اسپرسو یک بار اسپرسو را هم بزنید تا کف اسپرسو با خود اسپرسو قاطی شود. با این کار شیر راحت تر به اسپرسو نفوذ می کند و طعم بهتری هم پیدا می کند.
3.نباید زمان زیادی بین تهیه اسپرسو و اضافه کردن شیر به آن بگذرد.
به عبارتی اگر تعلل کنید به اصطلاح قهوه ترس شما را حس می کند. در اولین فرصت این کار را شروع کنید.
4.اکثر باریستاها یا خیلی سریع و یا خیلی کُند این کار را شروع می کنند.
اگر به سرعت شیر را اضافه کنید قهوه شما ناپدید می شود (طبق کلیپ بالا ) و بالعکس اگر خیلی آهسته این کار را انجام دهید قهوه شما بالا می آید و نمی توانید طرحی روی آن ایجاد کنید.
5.زاویه شیر و فنجان خود را ساده بگیرید.
اگر زاویه فنجان و شیر خود را به درستی و ساده انتخاب کنید یک لاته آرت زیبا و متقارن خواهید داشت.
6.اشتباه ششم این است که هنگام کار عجله میکنید.
شما اکثر کارهای سخت را انجام داده اید. بهتر است با حوصله کار را انجام دهید و پیچر خود را بالاتر بگیرید ( طبق کلیپ بالا ) تا نحوه ریختن آن نازک شود که بتوانید یک طرح زیبا ایجاد کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.
چند بار تمرین کردم بالاخره تونستم لاته آرت خوب درست کنم. ممنون
ممنونم بالاخره نحوه اضافه کردن شیر به قهوه رو یاد گرفتم