برای خرید عمده قهوه و درخواست نمایندگی پخش محصولات و خدمات کیوت بینز از طریق پشتیبانی مستقیما تماس بگیرید. 09398163978 (لطفا از تماس در ساعات غیرمعمول خودداری نمایید. تشکر)

مشاهده

نحوه صحیح دم کردن چای

نحوه صحیح دم کردن چای
چای نام یک نوشیدنی معطر است که معمولاً با ریختن آب داغ یا در حال جوش بر روی برگ های به عمل آمده چای به دست می‌آید. شاید تا کنون با دقت به نحوه صحیح دم کردن چای توجه نکرده باشید. برای تهیه چای با کیفیت نیاز به رعایت چند نکته می باشد که در ادامه ما به شما خواهیم گفت.

چای

چای تقریبا از 200 سال پیش و از زمان قاجار به محبوب ترین نوشیدنی میان ایرانیان تبدیل شده است.به همین دلیل همه ایرانیان با خوردن چای و چای خوب آشنا هستند اما شاید خیلی ها از نحوه صحیح دم کردن چای اطلاع نداشته باشند .

با ما همراه باشید تا با نکات طلایی دم آوری چای آشنا شوید!

 

نحوه صحیح دم کردن چای محلی

جهت تهیه چای محلی با کیفیت اینجا کلیک کنید

ارسال رایگان + ضمانت بازگشت وجه

 

نکات کلیدی دم کردن چای

از قوری چینی استفاده کنید!

جنس قوری با تاثیر بر زمان دم کشیدن چای مهم ترین عامل در عطر و طعم چای و استخراج آنتی اکسیدان های مفید چای است.

قوری چینی با بدنه نازکی که دارد زمان کمتری گرما را در خود نگه میدارد و با توجه به اینکه باعث تغییر عطر و طعم چای نمی شوند بهترین گزینه برای دم کردن چای سیاه محسوب می شوند.

همچنین برای داشتن یک چای عالی بهتر است یک قوری مخصوص چای سیاه داشته باشید و نیز برای شست و شوی آن از مایع ظرفشویی استفاده نکنید.

 

کیفیت آب از چیزی که فکر می کنید مهم تر است!

هرگز از آبی که یکبار جوشیده استفاده نکنید .

سعی کنید برای هربار دم کردن چای از آب تازه استفاده کنید این کار هم طعم چای دگرگون خواهد کرد و هم از تغلیط نیترات آب جلوگیری می کند تا شما یک چای خوش طعم و سالم داشته باشید.

 

نحوه صحیح دم کردن چای

چای را تازه بنوشید!

هربار چای تازه دم استفاده کنید و از دم کردن یکباره ی چای به میزان زیاد خوددرای کنید.

هرگز چای را بیشتر از 8 ساعت بعد از دم کشیدن که زمان آن بین 10 تا 15 دقیقه است ،نگه ندارید.

فراموش نکنید این زمان( 8 ساعت) فقط برای چایی است که مواد افزودنی بیش از اندازه ندارد و کاملا ارگانیک باشد و هر نوع چایی را نمی توان این مدت نگهداری کرد.

طبق نتایج مطالعات و نظرات متخصصان طب سنتی چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد .

 

 

نکات کلی

اگر قوری را پیش از ریختن آب جوش با آب سرد آبکشی کنید، چای رنگ بهتری خواهد داد.

برای دم کردن چای سیاه بگذارید آب درون سماور کاملا به جوش آید سپس آن را روی چای ریخته و دقایقی برای دم کشیدن صبر کنید.

مهم ترین نکته تشخیص چای با کیفیت و تهیه چای طبیعی است.

چای های اسانس دار و عطرهایی که به چای های بی کیفیت اضافه میکنند عوارض بسیار زیادی برای سلامتی از جمله دندان و لثه ، اعصاب و … دارد.

 

 

دقت داشته باشید که در مصرف چای روزانه زیاده روی نکنید زیرا مصرف بیش از اندازه چای باعث ایجاد سرگیجه ، کمبود آهن و … خواهد شد. امیدواریم که از این مطلب نهایت بهره را برده باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

اشتراک گذاری

آخرین مطالب

بسته بندی آسیاب شده

مناسب دستگاه های خانگی و موکاپات

اکنون خرید کنید
3 نظر ثبت شده در "نحوه صحیح دم کردن چای"
  • مرسی از اطلاعات خوبتون

  • عطر و طعم چاییتون خوب بود مرسی

  • یک بسته دیگه چای برام بفرستید خیلی خوب بود

شما هم میتوانید نظری در مورد این مقاله بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش شما استفاده می‌شود، و پشتیبانی از تجربه شما در این وبسایت، و برای اهداف دیگری که در privacy policy توضیح داده شده است.

سبد خرید0
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد!
ادامه خرید
0