برای درست کردن قهوه اسپرسو عالی شما نیاز دارید به تنظیم آسیاب قهوه با دستگاه اسپرسوساز و رعایت یک سری نکات ریز و ضروری ! که مهم ترین نکته ای که باید رعایت کنید تنظیم درجه آسیاب قهوه مناسب با دستگاه اسپرسوتون هست !
درجه ریزی و درشتی آسیاب قهوه
قبل از هرچیزی بهتره کمی درباره تفاوت درجه آسیاب قهوه یا سابه قهوه براتون بنویسیم..
به طور خلاصه هرچه آسیاب قهوه یا سابه قهوه شما درجه بالاتری داشته باشه، سابه یا همان پودر قهوه شما درشت تر و ضمخت تر خواهد بود و درنتیجه آب سریع تر از قهوه شما عبور میکنه و در روش اسپرسو عصاره کمتری از قهوه بدست میارید.
همچنین برعکس، هرچه میزان آسیاب قهوه شما پایین تر باشه، سابه یا پودر ریزتری بدست میارید که پایین ترین میزان آسیاب قهوه مناسب قهوه ترک هست و اگر از پودر قهوه مناسب قهوه ترک (چیزی در حد آرد نانوایی) برای اسپرسو استفاده کنید، عملا هیچ قطره ای از دستگاه اسپرسوساز شما پایین نمیاد ..
برای درک بهتر این موضوع پیشنهاد میکنم ویدئو پایین رو با دقت تماشا کنید
برای خرید اینترنتی قهوه اینجا را کلیک کنید
نسبت قهوه و آب در فرایند دم آوری قهوه یا ری شیو RATIO قهوه چیست ؟!
بعد از درک تفاوت میزان و درجه آسیاب در قهوه، باید کمی درباره نسبت آب و قهوه شرح بدیم براتون.
به طور خلاصه نسبت میزان آب و پودر قهوه مورد استفاده در هربار عصاره گیری را Ratio می نامند.
به عنوان مثال، به ازای 15 گرم پودر قهوه اگر 15 گرم عصاره در فنجان تان دریافت کنید نسبت 1:1 هست و یا اگر به ازای همان 15گرم پودر قهوه 30گرم عصاره در فنجان تان دربافت کنید، نسبت 1:2 هست ! و این نسبت کاملا وابسته به سلیقه شما است !
برای درک بهتر این مبحث پیشنهاد میکنیم ویدئو زیر را با دقت تماشا کنید
تنظیم درجه آسیاب قهوه با دستگاه اسپرسوساز
همانطور که در ویدئو بالا مشاهده کردید، برای تنظیم دقیق آسیاب قهوه با دستگاه اسپرسوساز نیاز دارید درجه ریزی درشتی سابه قهوه تان را براساس نسبت یا Ratio مورد علاقه خودتان تنظیم کنید و در این پروسه برای تنظیم اولیه شاید دور ریز قهوه داشته باشید اما بعد از تنظیم آسیاب، قهوه اسپرسو استاندارد خواهید داشت، حتما پس از تنظیم تفاوت اسپرسو استاندارد و اسپرسو ای که در گذشته درست میکردید رو احساس میکنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید